English version      
English version

Magyar verzió      
Magyar verzió Látogatóink

Ma : 1
Összesen : 8608482Bemutatkozás


Az FGRSI Építőipari Kft. 1980-ban alakult meg Villamos-Biztonságtechnikai Villanyszerelő és Kivitelező GMK. néven. Társaságunkat Fogarasi Lajos alapította. Fő tevékenysége a villanyszerelés és az időszakos kötelező felülvizsgálat volt.


Ez a vállalkozási forma egészen 1993-ig működött, amikor vállalkozásunk Betéti Társasággá alakult.


Társaságunk 1999-ben már nagyobb változáson ment át, hiszen az elődöt megalapító Fogarasi Lajos, és fia Fogarasi Gergely létrehozta a Forvill Kft.-t, amely vállalkozás fő tevékenysége továbbra is a villanyszerelés maradt, viszont tevékenységi köre kibővült az építőipar csaknem minden ágazatával.


2004-ben a cég ismételt névváltozáson ment keresztül, hiszen a társaság véglegesen megkapta az FGRSI Építőipari Kft. nevet.


A KFT. 2017-ben újra átalakításra került egy lehetséges uniós forrás miatt, de immár 40 éve állunk régi és új ügyfeleink rendelkezésére


Összegezve elmondható, hogy vállalkozásunk mintegy négy évtizedes dicső múltra visszatekintve folytatja ma is sikeres működését, melyet nagyban köszönhet ügyfelei elégedettségének, és amely hagyományt továbbra is megőrizve tekint a további sikeres évek elébe.


Minden jog fenntartva ©
A honlapot készítette : honlap-center.hu